Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että Manchester United häviää ensi kuussa Arsenalille, jos se pelaa samalla tavalla kuin hänen joukkuettaan vastaan.

United ja Liverpool pelasivat sunnuntaina Old Traffordilla 2-2-tasapelin Valioliigassa.

Ottelun alussa manchesterilaiset vaikuttivat jäävän täysin vieraiden jalkoihin, ja Luis Díaz veikin Liverpoolin johtoon 23. minuutilla. United tuli kuitenkin ohi Bruno Fernandesin ja Kobbie Mainoon osumilla ennen kuin Mohamed Salahin pilkkumaali pelasti pisteen Liverpoolille.

Viikonlopun tulosten myötä Liverpool jäi sarjakärki Arsenalin taakse heikomman maalieronsa takia. Mestaruustaistossa on mukana myös Manchester City, joka on kaksikkoa vain pisteen perässä, kun seitsemän kierrosta on pelaamatta.

Manchester United onnistui laittamaan kapuloita Liverpoolin rattaisiin, mutta Klopp uskoo, että Unitedista ei ole vastusta Arsenalille Valioliigan viimeistä edellisellä kierroksella.

Kloppilta kysyttiin, aikooko hän olla Unitedin puolella ensi kuun ottelussa.

– Luultavasti. Jos olemme silloin vielä mukana [mestaruustaistossa], niin se olisi mahtavaa, vastasi Klopp BBC:n mukaan.

– Mutta Arsenal on hyvä joukkue. Jos he (United) pelaavat samalla tavalla kuin tänään, Arsenal voittaa sen ottelun. Olen siitä sataprosenttisen varma. Olen pahoillani, että joudun sanomaan sen.

Liverpool pelasi sunnuntaina toista kertaa Manchester Unitedin vieraana kolmen viikon sisään, eikä se voittanut kumpaakaan ottelua, vaikka sillä oli niissä yhteensä 53 maalintekoyritystä. FA Cupin kohtaamisessa United oli jatkoajan jälkeen vahvempi maalein 4-3.

– On tosiasia, että meidän olisi pitänyt voittaa molemmat pelit, mutta emme voittaneet, sanoi Klopp.

– Koko Liverpoolin yhteisölle: pysykää rauhallisina.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴 Klopp on Arsenal to face Man Utd: “Arsenal is a good football team. If Man United play like they did today, Arsenal will win the game”.

“I am 100% sure of that”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!