Bayern Münchenin päävalmentaja Thomas Tuchel oli ärtynyt siitä, että hänen joukkueelleen ei vihelletty toista rangaistuspotkua tiistaina Arsenalia vastaan.

Tykkimiehet pelasi kotikentällään 2-2-tasapelin Bayernia vastaan Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Tuchelia jäi ärsyttämään 66. minuutilla sattunut tilanne, jossa Arsenalin maalivahti David Raya pelasi maalipotkun lyhyenä Gabrielille, joka otti pallon käsiinsä, laski sen maahan ja pelasi sen takaisin espanjalaisvahdille.

Bayernin pelaajat protestoivat tilannetta erotuomari Glenn Nybergille, mutta pelin annettiin jatkua.

– Minun ja meidän kaikkien mielestä hän teki valtavan virheen, kun hän ei antanut pilkkua käsivirheestä, sanoi Tuchel ESPN:n mukaan.

– Tiedän, että se on hullu tilanne, mutta he laittoivat pallon maahan, hän viheltää, hän syöttää pallon ja puolustaja ottaa pallon käteensä.

– Se, mikä tekee meidät todella vihaiseksi, on [tuomarin] selitys kentällä. Hän sanoi pelaajillemme, että se on ”lapsen virhe” ja hän ei anna tällaista rangaistuspotkua puolivälierissä. Se on kamala, kamala selitys. Hän tuomitsee käsipalloja. Lapsen virhe, aikuisen virhe. Ihan sama. Olemme vihaisia, koska se on valtava päätös meitä vastaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Drackson

@drakson_MCI

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Tuchel: “The referee made a huge mistake, there was a penalty for handball”.

“I know it was a crazy situation. They put the ball down, he whistles and the defender takes the ball with his hands”.

“What makes us really angry is the explanation on the pitch. He told our…
Kids mistake or not. It’s an handball in the box

Myös Arsenalin leirissä oltiin sitä mieltä, että heille jäi viheltämättä pilkku. Kotiyleisö mylvi ottelun lopussa, kun Bukayo Saka ohitti Bayernin maalivahdin Manuel Neuerin ja kaatui.

Tilanteessa oli kontakti, mutta tuomaristo ei nähnyt pilkun aineksia. Joidenkin mielestä Saka haki kontaktin kurottamalla jalkansa kohti Neueria.

– Se näytti minusta pilkulta. Se näytti selkeältä kontaktilta, sanoi Arsenalin Leandro Trossard TNT Sportsin haastattelussa.

– Emme ole tyytyväisiä, mutta kun on tauolle mentäessä 1-2-tappiolla, niin tasapeli kelpaa.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Saksassa.

talkSPORT

@talkSPORT
Penalty or no penalty? 🤔

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!