Tottenham on kiinnostunut Athletic Bilbaon laitahyökkääjästä Nico Williamsista, kertoo Telegraph.

Williams, 21, solmi viime vuoden lopussa kesään 2027 ulottuvan jatkosopimuksen, mutta hänen ulosostoklausuulinsa säilyi lehtitietojen mukaan 50 miljoonassa eurossa.

Koko uransa Athleticia edustanut Williams voitti viime viikonloppuna ensimmäisen pokaalinsa, kun baskiseura juhli Copa del Reyn voittoa finaalissa Mallorcaa vastaan.

Williams kuuluu jo vakionimiin Espanjan A-maajoukkueessa, jossa hän on esiintynyt 13 kertaa. Tällä kaudella hän on pelannut Athleticin kanssa 30 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen 14.

Huhuissa Williams on yhdistetty jo pitkään kotimaansa suurseuroihin, mutta Telegraphin mukaan häntä kohtaan on osoitettu runsaasti kiinnostusta myös Valioliigasta. Tottenhamin lisäksi myös Chelsea on tarkkaillut Williamsia, mutta sinipaitojen uskotaan keskittyvän ensi kesänä enemmänkin ysipaikan hankintaan.

Telegraph Football

@TeleFootball
Athletic Bilbao forward Nico Williams is set to be at the centre of Premier League approaches this summer, with Tottenham Hotspur keeping an eye on the Spain international’s situation

✍️ @mcgrathmike

#TelegraphFootball #THFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!