Asiantuntija Jamie Redknapp uskoo, että Erik ten Hagin tulisi rakentaa Manchester Unitedin joukkue Bruno Fernandesin ympärille. Portugalilaistähden kaksi maalia toivat ryhmälle pisteen lauantain 2-2-tuloksessa Bournemouthin vieraana.

Tasapeli oli kuitenkin Man Unitedille suuri pettymys. Manchesterilaisseura on voittanut seitsemästä edellisestä Valioliiga-ottelustaan vain yhden.

– Kun seuraan häntä, näen pelaajan joka välittää. Hän toki joskus turhautuu ja on pikkumainen huutaessaan joukkuetovereilleen. Jos Erik ten Hag pitää työpaikkansa, hän on pelaaja, jonka ympärille voi rakentaa joukkueen, Redknapp kommentoi Sky Sportsin studiossa.

– Hän (Fernandes) on se pelaaja. Hän saa asioita tapahtumaan. En usko ihmisten välittävän seurasta yhtä paljon kuin hän. Näen tämän epidemiana seurassa, jossa pelaajat eivät tee tarpeeksi töitä eteen. Välittävätkö he oikeasti seurasta?

– Hän toi tänään joukkueensa takaisin peliin. Tiedän, että toinen maali oli rangaistuspotkusta, mutta minä näen hänessä pelaajan jonka ympärille rakennetaan joukkue. En näe monellakaan pelaajalla samanlaista vetovoimaa.

Manchester United on 32 kierroksen jälkeen Valioliigan sarjataulukossa seitsemäntenä tasapisteissä Newcastlen kanssa. Matkaa Mestarien liiga -sijoille on jo kymmenen pistettä.

LUE MYÖS!