Wolverhamptonin ehdottomiin luottopelaajiin lukeutuva Craig Dawson kärsii nivusvammasta.

Dawson on nimetty tällä kaudella 25 kertaa joukkueen avauskokoonpanoon Valioliigassa, mutta toppari ei ole pelannut minuuttiakaan maaliskuun alun jälkeen. Dawson oli muutaman viikon ajan sivussa joukkueen kokoonpanosta, mutta on seurannut edelliset ottelut penkiltä.

Wolverhamptonin päävalmentaja Gary O’Neil otti kantaa Dawsonin tilanteeseen. O’Neilin mukaan toppari saattaa joutua nivusleikkaukseen.

– Dawson olisi pystynyt pelaamaan viimeiset kymmenen minuuttia, jos olisimme tarvinneet häntä. Hän saattaa käydä alkuviikosta nivusleikkauksessa. Nivusvamma on aiheuttanut hänelle ongelmia. Dawsonin on tavattava lääkäreitä, koska hän ei ole kunnossa tällä hetkellä. Dawson on halunnut olla mukana kahdessa edellisessä ottelussa auttaakseen joukkuetta.

– En tiedä, pitääkö tämä loukkaantuminen hänet loppukauden sivussa. Se riippuu siitä, millaiset tulokset saamme takaisin, mutta Dawson kärsii todella paljon. Hän pelaa kivun kanssa, mutta yrittää harjoitella kanssamme auttaakseen joukkuetta.

Wolverhampton on parhaillaan 11. sijalla Valioliigassa, eikä sillä ole juurikaan pelattavaa loppukauden aikana. Sarjapaikka on säilytetty ja europaikat ovat karanneet jo kauas.

LUE MYÖS