Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja Naby Keïta on hyllytetty uuden seuransa Werder Bremenin toimesta.

Bremenin urheilutoimenjohtaja Clemens Fritz sanoi lauantaina, että Keïta, 29, kieltäytyi matkustamasta joukkueen sarjaotteluun Bayer Leverkusenia vastaan, kun hän sai kuulla, ettei ole avauskokoonpanossa.

Guinean maajoukkuepelaaja kiisti syytöksen Instagramissa ja sanoi, että Fritz yritti ”tahrata” hänen maineensa.

Werder Bremen kertoi tiedotteessaan, että se on hyllyttänyt Keïtan loppukauden ajaksi ja antanut hänelle ”merkittävän” sakon. Keïta ei saa myöskään osallistua Werderin harjoituksiin tai käyttää edustusjoukkueen pukuhuonetta.

– Seurana emme siedä Nabyn käytöstä. Hän petti joukkueensa vaikeina aikoina, jotka liittyivät viimeaikaiseen vireeseemme ja joukkueemme loukkaantumistilanteeseen, ja asetti omat etunsa joukkueen etujen edelle. Emme voi sallia sitä, kommentoi Fritz.

Keïta siirtyi Werder Bremeniin ilmaiseksi viime kesänä jätettyään Liverpoolin, jota hän edusti edelliset viisi kautta. Hän on loukkaantumisten ja Afrikan mestaruusturnauksen takia pelannut tällä kaudella vain viidessä ottelussa.

Liverpool hankki Keïtan vuonna 2018 RB Leipzigista 60 miljoonalla eurolla, mutta hän ei onnistunut vastaamaan odotuksiin Anfieldilla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Werder director Fritz: “Naby Keita found out that he would not be playing vs Leverkusen from the start, he decided not to get on the bus and to go home”.

“We'll talk to Keita and his agent about the consequences and how to proceed”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!