Arsenal tavoittelee kesän siirtoikkunasta uutta keskus- ja laitahyökkääjää sen jälkeen, kun sen tie Mestarien liigassa nousi pystyyn Bayern Münchenille keskiviikkoiltana. Sitä ennen Tykkimiesten ote Valioliigan mestaruudesta lipsui sen hävittyä kotikentällään Aston Villalle viime viikonloppuna.

Vaikka lontoolaisseura käytti viime kesänä yli 200 miljoonaa puntaa hankkiakseen Declan Ricen, Kai Havertzin ja Jurriën Timberin, ovat Arsenalin omistajat valmiita laittamaan lisää rahaa Mikel Artetan joukkueeseen auttaakseen sitä saavuttamaan seuraavan askeleen niin Englannin kuin Euroopan kentillä.

The Guardianin mukaan Arsenal tavoittelee keskushyökkääjän tontille ensisijaisesti Newcastlen maalitykki Alexander Isakia. 24-vuotias ruotsalaistähti maksaisi todennäköisesti ainakin 100 miljoonaa puntaa hänen siirryttyä 63 miljoonalla punnalla St James’ Parkille elokuussa 2022. Isak on tehnyt tällä kaudella 17 maalia Valioliigassa.

Arsenalin kerrotaan olevan kiinnostunut myös Sporting Lissabonin ruotsalaistykki Viktor Gyökeresistä, joka on tehnyt tällä kaudella sensaatiomaiset 36 maalia portugalilaisseuralle. 25-vuotiaan sopimuksessa on 86 miljoonan punnan ulosostoklausuuli. Brentfordin Ivan Toney, 28, ei sen sijaan enää kiinnosta kuin ennen.

Laitahyökkääjän tontille Arsenal puolestaan hamuaa Crystal Palacen ranskalaistähti Michael Olisea. 22-vuotias on avannut tällä kaudella vain yhdeksän Valioliiga-ottelua loukkaantumisten vuoksi, mutta iskenyt nimiinsä kuusi maalia ja kolme maalisyöttöä. Olisen sopimukseen kuuluu tiettävästi 65 miljoonan punnan ulosostoklausuuli, joka astuu voimaan tänä kesänä. Mancheser Cityn ja Manchester Unitedin kerrotaan kuitenkin olevan myös Palace-tähden perässä.