Dan Ashworth on haastavassa tilanteessa.

Newcastlen urheilutoimenjohtaja pääsi Manchester Unitedin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta. 

Ashworth ilmoitti Newcastlelle haluavansa siirtyä Manchester Unitedin organisaatioon. Newcastle ei ollut kuitenkaan mielissään Ashworthin pyynnöstä ja asetti hänet puoleksitoista vuodeksi virkavapaalle. 

Newcastle ei ole halukas luopumaan hienoa työtä tehneestä Ashworthista, ellei Manchester United maksa hänestä merkittävää korvausta. Timesin saamien tietojen mukaan Newcastle on asettanut Ashworthille noin 17,5 miljoonan euron hintalapun.

Timesin mukaan Manchester Unitedin uusi osaomistaja Sir Jim Ratcliffe on tavannut henkilökohtaisesti Newcastlen seurajohtoon kuuluvan Amanda Staveleyn. Staveley vastaa Newcastlen suurista strategisista päätöksistä.

Ratcliffe on yrittänyt päästä Staveleyn kanssa yhteisymmärrykseen Ashworthin siirrosta Manchester Unitedin seurajohtoon, mutta tiettävästi ainakaan toistaiseksi sopua ei ole syntynyt.

Ashworthin palkkauksella alkaa olla kiire, sillä Telegraphin saamien tietojen mukaan Ratcliffe aikoo antaa Ashworthille päätäntävallan Manchester Unitedin valmennustilanteen suhteen. Ashworth saa päättää, jatkaako Erik ten Hag joukkueen peräsimessä.

LUE MYÖS