Kalvin Phillips jäi syyskaudella olemattomalle vastuulle Manchester Cityssä.

Keskikenttäpelaaja pelasi vain hajaminuutteja ja siirtyi tammikuussa lainalle West Hamiin. Lainasopimuksessa ei ole suoraa osto-optiota, mutta lainan yhteydessä kerrottiin, että West Ham voi halutessaan neuvotella Manchester Cityn kanssa pysyvästä siirrosta.

Phillipsin laina West Hamissa on mennyt pahemman kerran penkin alle. 

Phillips sai alussa mukavasti minuutteja David Moyesilta, mutta surkeat peliesitykset ovat tiputtaneet pelaajan penkille. Phillips on pelannut edellisessä viidessä sarjaottelussa yhteensä noin 20 minuuttia.

Englantilaistoimittaja Sami Mokbelin saamien tietojen mukaan Leeds on halukas lainaamaan Phillipsin ensi kaudeksi, jos seura onnistuu nousemaan Valioliigaan.

Glen Kamaran edustama Leeds taistelee parhaillaan noususta takaisin Valioliigaan.

Phillips pelasi aikoinaan viisi vuotta Leedsin junioriakatemiassa ja nousi edustusjoukkueeseen kesällä 2015. Phillips pelasi ykkösjoukkueessa seitsemän vuoden aikana yli 230 ottelussa ja myytiin Manchester Cityyn 50 miljoonalla eurolla kesällä 2022.

LUE MYÖS