Luton-kapteeni Tom Lockyerin sydän pysähtyi kesken joulukuisen Bournemouth-ottelun.

Lockyerin sydän oli pysähtyneenä vajaan kolmen minuutin ajan. 29-vuotias toppari kiidätettiin sairaalaan. Lockyerin henki onnistuttiin pelastamaan. 

Pelaajaa ei ole odotetusti sittemmin nähty pelikentillä. 

Lockyer käväisi hiljattain Sky Sportsin haastattelussa, eikä osannut vielä sanoa, voiko hän jatkaa pelaajauraansa. Lockyer tiedostaa, että sydänongelmien jälkeen on täysin turhaa kiirehtiä pelikentille.

– Ikävöin pukukoppielämää ja sitä, että voin olla muiden pelaajien ympärillä. Ikävöin sitä kopin yhteisöllisyyttä. Harjoituksia en kaipaa, mutta ottelupäiviä ikävöin. Tämä on ollut vaikeaa. Se oli helpompaa, kun joukkue voitti otteluita. Olin vain onnellinen heidän puolestaan, mutta nyt ajattelen haluavani auttaa joukkuetta. Haluaisin vain palata ja sanoa pelaajille, että autan heitä, mutta en pysty siihen. Joukkue tekee todella kovasti töitä.

– Olen käynyt Amsterdamissa muutamissa testeissä, mutta näissä asioissa et voi kiirehtiä. On vielä liian aikaista sanoa, saanko palata pelikentille. Otan oman aikani, mutta on hienoa, että viime aikoina asiat ovat kehittyneet hieman nopeammin kuin aiemmin. Pian saan tietää enemmän siitä, voinko palata.

Luton on parhaillaan Valioliigassa 18. sijalla, eli putoajan paikalla.

LUE MYÖS