Valioliigassa pelattiin keskiviikkoiltana neljä ottelua.

Suurin mielenkiinto kohdistui Merseysiden derbyyn, kun Everton isännöi Liverpoolia Goodison Parkilla. Putoamista vastaan taisteleva Everton otti suuren päänahan paikallisvastustajastaan voitettuaan Liverpoolin 2-0.

Täyden pistepotin myötä Everton jätti putoamisviivan huonomman puolen jo kahdeksan pisteen päähän, kun neljä kierrosta on pelaamatta.

Liverpoolille keskiviikkoinen derbytappio oli valtava takaisku. Se on jäänyt kolmen pisteen päähän Valioliigaa johtavasta Arsenalista. Kolmantena oleva Manchester City on vain pisteen perässä Liverpoolia, vaikka on pelannut kaksi ottelua Jürgen Kloppin miehistöä vähemmän.

Jarrad Branthwaite siirsi Evertonin johtoon 27. minuutilla. Liverpoolin puolustus sekoili pahemman kerran boksissa ja pallo päätyi lopulta Branthwaitelle, joka tälläsi sen vieraiden verkkoon. 1-0.

Jälkimmäinen maali syntyi tunnin pelin jälkeen. Dominic Calvert-Lewin jäi kulmatilanteessa täysin vapaaksi ja puski pallon varmasti ohi Alissonin.

Samaan aikaan toisaalla Manchester United onnistui kuin onnistuikin voittamaan Sheffield Unitedin maalein 4-2. Sheffield United kiusasi Manchester Unitedia oikein toden teolla Old Traffordilla ja johti ottelua kahdesti, mutta isännät nousivat lopulta voittoon. Harry Maguire, Rasmus Højlund ja kahdesti osunut Bruno Fernandes nousivat Manchester Unitedin sankareiksi.

Crystal Palace kukisti Newcastlen 2-0. Jean-Philippe Mateta viimeisteli ottelun molemmat maalit. Bournemouth sen sijaan haki 1-0-vierasvoiton Wolverhamptonista. Antoine Semenyo iski Bournemouthin voittomaalin.

LUE MYÖS