Liverpoolin pelaajalegenda Dirk Kuyt uskoo, että hänen maanmiehensä Arne Slot olisi loistava valinta punapaitojen uudeksi manageriksi.

Slot, 45, on vahvistanut, että hän on kiinnostunut siirtymään kesällä Jürgen Kloppin seuraajaksi Liverpoolin puikkoihin.

Lehtitietojen mukaan Feyenoord hylkäsi Liverpoolin yhdeksän miljoonan euron avaustarjouksen valmentajastaan, mutta neuvotteluja jatketaan. Slot itse sanoi, että hän uskoo osapuolten pääsevän siirrosta yhteisymmärrykseen.

Kloppin korvaaminen ei olisi helppo rasti kenellekään, ja ihmiset ovat kyseenalaistaneet, onko hollantilaisluotsi oikea valmentaja tehtävään.

Liverpoolissa vuosina 2006-2012 pelannut Kuyt, 43, uskoo, että Slot sopisi pestiin mainiosti.

– Jürgenin jalanjäljissä kulkeminen ei ole helppoa, mutta Arne tulee tekemään sen omalla tavallaan ja antaa kaikkensa, jotta seura menestyisi. Hän on määrätietoinen ja motivoitunut ja hänellä on paljon itseluottamusta, kirjoittaa Kuyt Athleticin kolumnissaan.

– Hänen pelityylinsä on juuri sitä, mitä Liverpoolin kannattajat haluavat nähdä Anfieldillä. Hän on myös hyvä median kanssa, koska hän selittää asiansa hyvin selkeästi. Hän pitää palaverinsa englanniksi, koska Feyenoordilla on niin paljon ulkomaalaisia pelaajia, joten kieliongelmia ei tule.

Kuytin mukaan Slotia ei kannata verrata kehenkään tunnettuun valmentajaan.

– Onko se Jürgen Kloppin tyyli? Onko se José Mourinhon tyyli? Onko se Pep Guardiolan tyyli? Vastaus on, että Slotilla on oma tyylinsä. Hän ei kopioi ketään.

– Hän tietää tarkalleen, mitä hän haluaa, ja hän uskoo siihen. Se on kaunista, hyökkäävää jalkapalloa. Hän haluaa pelata aggressiivista puolustusta, korkealla intensiteetillä ja pelata vastustajan puoliskolla, mutta se on hänen tapansa. Se on erilainen kuin Kloppilla, mutta monet periaatteet ovat samat.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Former Liverpool and Feyenoord striker Dirk Kuyt spent a week shadowing Arne Slot.

@Kuyt explains why he thinks Slot has what it takes to succeed Jurgen Klopp at Anfield...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!