Liverpool on kokenut seuraavan ison kolauksen Valioliigan mestaruustaistelussa. The Reds jäi lauantaina West Hamin vieraana 2-2-tasalukemiin.

Pistemenetys oli Liverpoolin viikon toinen keskiviikon Everton-tappion jälkeen.

Hammers siirtyi johtoon 43. minuutilla. Liverpool menetti lyhyen ajan sisällä kahdesti omalla puoliskollaan ja kotijoukkue sai kulmapotkun. Isännät laittoivat pelin nopeasti liikkeelle ja Jarrod Bowen puski pallon verkkoon Mohammed Kudusin keskityksestä.

Liverpoolin Luis Díaz osui kerran tolppaan, mutta sen lähemmäksi vieraat eivät avausjaksolla maalia päässeet.

Toista jaksoa ehti kulua kuitenkin vain pari minuuttia, kun Liverpool nousi tasoihin. Andy Robertson käytti pallon Díazilla ja ujutti pelaajaröykkiön keskeltä pallon etukulmasta sisään.

Liverpool meni johtoon 65. minuutilla pienen tuurin avittamana. Cody Gakpon veto ei lähtenyt lainkaan maalia kohti, mutta pallo kimposi peräti kolmen West Hamin pelaajan kautta verkkoon.

Vieraiden etumatka ei kestänyt loppuun saakka. 77. minuutin kohdalla Jarrod Bowen keskitti boksiin ja Michail Antonio puski West Hamin tasoituksen kahden Liverpoolin puolustajan välistä.

Liverpool sai lopussa vielä luotua uhkaa ja oli lähellä varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Harvey Elliott kokeili onneaan kaukaa, mutta ovela laukaus kolahti vieraiden harmiksi vain ylärimaan.

Liverpool on Valioliigan sarjataulukossa kolmantena, kun joukkueella kolme peliä jäljellä. Yhden ottelun vähemmän pelannut Arsenal on kaksi pistettä edellä. Pisteen edellä oleva Manchester City on pelannut myös kaksi ottelua Jürgen Kloppin miehistöä vähemmän.

LUE MYÖS!