Crystal Palace on kiinnostunut hankkimaan Wolfsburgin topparin Maxence Lacroix’n tänä kesänä, kertoo Telegraph.

Lacroix, 24, pelasi Palacen managerin Oliver Glasnerin alaisuudessa Wolfsburgissa kaudella 2020-21, kun joukkue pääsi Mestarien liigaan.

Ranskalaispuolustajan sopimus Wolfsburgissa päättyy ensi kauden jälkeen, joten tämä kesä on käytännössä seuran viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus – ellei uutta diiliä synny.

Myös AC Milan on pitänyt Lacroix’ta silmällä.

Palace odottaa tänä kesänä tarjouksia topparistaan Marc Guéhistä, joka on noussut Selhurst Parkin vuosinaan Englannin A-maajoukkueeseen.

Guéhi, 23, on tehnyt suuren vaikutuksen sen jälkeen, kun hän siirtyi Palaceen kesällä 2021 Chelseasta 23 miljoonalla eurolla. Hän on lehtitietojen mukaan usean Valioliigan suurseuran kiikarissa, mutta Palace on Guéhin pitkän sopimuksen ansiosta hyvässä neuvotteluasemassa.

Kolme viime kuukautta on mennyt Guéhin osalta sairastuvalla polvivamman takia, mutta hän palasi tällä viikolla Palacen joukkueharjoituksiin.

EuroFoot

@eurofootcom
🚨🦅 Crystal Palace are set to join the race for Wolfsburg defender Maxence Lacroix (24) this summer, reports @TeleFootball! 🇫🇷

This is due to uncertainty around Marc Guehi's future. 🔴🔵

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!