Saudi-Arabian liigaseurat tavoittelevat Mohamed Salahia tänä kesänä vain, jos Liverpoolin tähtihyökkääjä tekee selväksi, että hän haluaa lähteä, uutisoi Sky Sports.

Al-Ittihad oli viime kesänä valmis maksamaan egyptiläistaiturista yli 115 miljoonaa euroa, mutta hän ei tuolloin halunnut lähteä Saudi-Arabiaan.

Salah, 31, on yhdistetty Lähi-itään koko kuluvan kauden, mutta Skyn mukaan Saudi-Arabian seurat keskittyvät tänä kesänä hankkimaan nuorempia pelaajia.

Saudi-Arabian pääsarjaseurat käyttivät viime kesänä lähes miljardi euroa pelaajahankintoihin, mutta tulevasta siirtoikkunasta odotetaan hiljaisempaa.

Skyn mukaan Salahin siirto Saudi-Arabiaan tänä kesänä vaatisi sitä, että pelaaja haluaisi siirtyä ja että diili olisi taloudellisesti järkevä ostavalle seuralle.

Salahin ja Liverpoolin sopimus on voimassa kesään 2025, jolloin hän voi jättää seuran ilmaiseksi, ellei uutta diiliä synny. Tähän mennessä Salah ei ole antanut ymmärtää, että hän haluaisi jättää Liverpoolin ennen diilinsä päättymistä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
What has been the main cause for Salah's drop off in form since 1st January? 🤔📉

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!