Erik ten Hagin uskotaan jäävän ensi kaudeksi Manchester Unitedin peräsimeen, kertoo Athletic.

Athleticin saamien tietojen mukaan Manchester Unitedin seurajohto tiedostaa, ettei tällä hetkellä ole saatavilla tarpeeksi laadukkaita korvaajavaihtoehtoja. Lisäksi ten Hagille potkujen antaminen ja korvaajan palkkaaminen tulisi kalliiksi.

Hollantilaisluotsin sopimus Manchester Unitedin kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Ten Hag on valmentanut Manchester Unitedia vajaan kahden vuoden ajan. Ensimmäinen kausi oli menestyksekäs. Manchester United voitti liigacupin, eteni FA Cupin finaaliin ja sijoittui Valioliigassa kolmanneksi.

Sen sijaan kuluva kausi on ollut huomattavasti vaikeampi.

Manchester United on Valioliigassa kuudentena, eikä tule pääsemään ensi kauden Mestarien liigaan. Lisäksi Manchester United jäi syyskaudella Mestarien liigan lohkossaan viimeiseksi. Sen sijaan joukkue on kuitenkin edennyt FA Cupin finaaliin, jossa vastaan asettuu paikallisvastustaja Manchester City.

Hollantilaismedian mukaan ten Hagin entinen työnantaja Ajax on seurannut tarkasti luotsin tilannetta. Ajax olisi halukas palkkaamaan ten Hagin päävalmentajakseen, jos luotsi saa potkut Manchester Unitedista.

LUE MYÖS