Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou sanoo, että seura tekee päätöksen hyökkääjä Timo Wernerin tulevaisuudesta kauden päätyttyä.

Werner, 28, siirtyi Spursiin tammikuussa RB Leipzigista loppukauden lainasopimuksella, joka sisältää lehtitietojen mukaan noin 17,5 miljoonan euron osto-option.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että saksalaishyökkääjä on jo antanut näyttönsä Tottenhamille. Werner nimittäin loukkaantui Spursin edellisessä ottelussa, ja hänen odotetaan olevan kauden viimeisistä peleistä sivussa.

Vasempana laiturina pelannut Werner ehti ennen loukkaantumistaan esiintyä 14 ottelussa, joissa hän teki yhteensä kaksi maalia ja syötti kolme.

Postecogloulta kysyttiin, milloin Tottenham tekee päätöksen hyökkääjän mahdollisesta ostamisesta.

– Kauden jälkeen. Ja ainoa syy sille on se, että kyse ei ole tästä hetkestä, vaan isomman kuvan strategiasta, vastasi aussivalmentaja Athleticin mukaan.

– Hankimme Timon loppukaudeksi lainalle, ja hän on osa sitä strategiaa, jonka tarkoituksena on selvittää, mitä meidän on tehtävä kesällä ja pystymmekö siihen. Tuleeko meille muita aukkoja ja mihin Timo sopii siinä strategiassa?

– Mielestäni hän on ollut todella hyvä meillä. Hän tuli tänne tärkeään aikaan, kun Sonny (Son Heung-min) oli poissa ja sitten Richy (Richarlison) loukkaantui.

– Meillä oli vajetta laidoilla. Hänen tulonsa auttoi meitä paljon, ja mielestäni hän on tehnyt vaikutuksen, mutta lopullisia päätöksiä varten minun on ensin saatava selvyys siitä, mitä meillä on täällä.

Werner pelasi Valioliigassa jo vuosina 2020-2022 Chelseassa, jonka kanssa hän voitti Mestarien liigan ja teki heille 23 maalia. Saksalaismedian mukaan on epätodennäköistä, että Werner jatkaisi Leipzigissa, vaikka hän ei jäisikään Tottenhamiin.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
⚪️🇩🇪 Postecoglou on €17m buy option for Werner: "We will decide at the end of the season".

"Are there going to be other gaps and where does Timo fit in with that strategy? We need to discuss the strategy and then decide".

"I think he’s been very good for us".

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!