Djordje Petrovic uskoo Eurooppa-liiga -paikan tekevän Chelsean kaudesta onnistuneen. Maalivahti piti nollat torstain 2-0-kotivoitossa Tottenhamia vastaan ja haave on edelleen elossa.

Chelsea on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa kahdeksantena viisi pistettä kuudentena olevaa Newcastlea perässä. Tänään West Hamia isännöivillä sinipaidoilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Petrovicin tavoitteet Chelseassa ovat kirkkaimmissa pokaaleissa. Ensi kauden osalta kuitenkin Eurooppa-liigassa pelaaminen olisi riittävä edistysaskel.

– Se tekisi kaudesta menestyksen. Pelasimme myös finaalissa (Liigacupissa) Liverpoolia vastaan ja ansaitsimme voittaa sen. Olemme pelanneet myös FA Cupin välierässä, Petrovic kommentoi Mirrorille.

– Meillä on paljon nuoria pelaajia, jotka pelaavat ensimmäistä kertaa tällä tasolla. Me emme ole tyytyväisiä tähän. Haluamme pelata Mestarien liigassa ja voittaa pokaaleja. Se on seuran historiassa. Voin kuitenkin sanoa, että Eurooppa-liigassa pelaaminen olisi menestys ensi kautta ajatellen.

LUE MYÖS!