Newcastle etsii uutta urheilutoimenjohtajaa. 

Seura asetti nykyisen urheilutoimenjohtajansa Dan Ashworthin virkavapaalle helmikuussa. 

Ashworth haluaa siirtyä Manchester Unitedin organisaatioon, mutta seurat eivät ole edelleenkään päässeet yhteisymmärrykseen korvauksesta. Newcastlen on kerrottu vaativan Ashworthista jopa 20 miljoonan euron korvausta. Manchester United suostuisi maksamaan vain 2-3 miljoonaa euroa, joten osapuolet ovat kaukana sovusta. 

Ashworthin odotetaan kuitenkin siirtyvän ennen pitkää Manchester Unitediin.

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Newcastlen on keskustellut Dougie Freedmanin ja Johannes Sporsin kanssa urheilutoimenjohtajan pestistä. 

Freedman, 49, on työskennellyt Crystal Palacen urheilutoimenjohtajana noin seitsemän vuoden ajan. Spors, 41, on 777 Groupin urheilutoimenjohtaja ja hallinnoi lukuisia eri seuroja. Spors toimii muun muassa Genoan urheilujohtajana.

Athleticin mukaan Newcastle valitsee joko Freedmanin tai Sporsin uudeksi urheilutoimenjohtajakseen.

LUE MYÖS