Aston Villa ei selviytynyt Konferenssiliigan finaaliin. Olympiakos voitti Aston Villan välierissä yhteismaalein 6-2 ja eteni finaaliin, jossa vastaan asettuu Fiorentina.

Olympiakosin hyökkääjä Ayoub El Kaabi nousi kreikkalaisten suureksi sankariksi. El Kaabi iski otteluparissa peräti viisi maalia Aston Villan verkkoon.

Aston Villa lähti ottelupariin merkittävänä suosikkina, mutta sai sen sijaan lunta tupaan oikein urakalla.

Aston Villan kapteeni John McGinn myönsi Olympiakosin paremmuuden.

– Olemme todella pettyneitä. Halusimme päästä finaaliin. Olympiakos antoi kaikkensa kummassakin osassa ja yhteismaalit osoittavat heidän olleen parempi joukkue. Olisimme voineet tehdä monia asioita paremmin, mutta voimme olla ylpeitä matkastamme Konferenssiliigasta.

Aston Villalla riittää pelattavaa Valioliigan puolella. Se voi varmistaa maanantaina paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa.

– Tietenkin meidän on pyydettävä anteeksi paikan päälle saapuneilta kannattajiltamme. Halusimme voittaa heille pokaalin. Olemme äärimmäisen pettyneitä, mutta tarvitsemme isoa tukea kannattajilta viimeisissä sarjaotteluissamme päästäksemme maaliviivan yli ja samalla Mestarien liigaan. Se olisi valtava saavutus. Sen sijaan tämä oli missattu mahdollisuus.

LUE MYÖS