Newcastle on kiinnostunut Valencia-vahti Giorgi Mamardashvilistä, kertoo Relevo.

Relevon mukaan Newcastle ei ole toistaiseksi tehnyt virallista tarjousta Mamardashvilistä, mutta on ollut yhteydessä niin Valenciaan kuin maalivahtiinkin. Valencia on asettanut avainpelaajalleen 30 miljoonan euron hintalapun, eikä aio myydä Mamardashviliä sitä halvemmalla.

Lähde kertoo Newcastlen tarkkailleen Mamardashviliä paikan päällä ainakin viisi kertaa kuluvan kauden aikana.

Mamardashvili on kiinnostunut siirtymään Newcastlen riveihin. Relevon mukaan Mamardashvili ei aio kuitenkaan painostaa Valenciaa myymään häntä Englantiin, sillä maalivahti kokee olevansa hyvin onnellinen Valenciassa.

Mamardashvili, 23, on edustanut Valenciaa noin kolmen vuoden ajan. Georgialainen on noussut La Ligan parhaimpien maalivahtien joukkoon.

Newcastlen ykkösmaalivahti Nick Pope loukkasi vakavasti olkapäätään joulukuussa, eikä häntä ole sittemmin nähty pelikentillä. Martin Dúbravka on pelannut Popen loukkaantumisen jälkeen Newcastlen tolppien välissä.

LUE MYÖS