Gary Neville myöntää olleensa väärässä Ben Whitesta. Arsenalin puolustaja on kehittynyt tärkeäksi palaseksi Mikel Artetan miehistöä.

White, 26, on tehnyt tällä kaudella 36 Valioliiga-otteluun neljä maalia ja syöttänyt saman verran osumia. Brightonista kesällä 2021 Lontooseen siirtynyt puolustaja pelaa kolmatta kauttaan Arsenalissa.

Neville näkee Whiten olevan tällä hetkellä oikean laitapuolustajan roolissa kahden Chelsean legendan tasolla.

– En ollut hänestä rehellisesti sanottuna varma. Oliko hän puolittainen oikea laitapuolustaja vaiko puolittainen toppari? Se oli minun näkemykseni. En ollut varma, mitä hän on, Neville kommentoi Sky Sportsin Monday Night Football -lähetyksessä.

– Hän on kehittynyt loistavaksi oikeaksi laitapuolustajaksi. Hän ollut tällä kaudella samalla tasolla kuin Branislav Ivanovic ja César Azpilicueta olivat Chelseassa vuosien ajan sillä pelipaikalla.

Arsenal johtaa tällä hetkellä Valioliigaa yhden pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn. City kohtaa tänään rästipelissä vieraskentällä Tottenhamin kello 22:00 alkavassa ottelussa.

LUE MYÖS!