Chelsea saa viiden miljoonan punnan (noin 5,8 miljoonaa euroa) bonuksen Real Madridin paikasta Mestarien liigan loppuottelussa, kertoo Telegraph.

Syynä bonusmaksuun on laitahyökkääjä Eden Hazardin siirto Chelseasta Real Madridiin kesällä 2019.

Chelsea kuittasi alustavasti kaupasta reilut sata miljoonaa euroa, mutta seurat sopivat diilin yhteydessä erilaisista bonusmaksuista, jotka aktivoituisivat tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Yksi ehdoista oli Real Madridin pääseminen Mestarien liigaan, mikä tapahtuu nyt toista kertaa Hazardin siirron jälkeen. Los Blancos eteni finaaliin jo toissa vuonna ja voitti tuolloin Liverpoolin 1-0.

Real Madrid ja Hazard purkivat hänen sopimuksensa viime kauden jälkeen ja belgialaislaituri jäi eläkkeelle lokakuussa. Hänen siirtonsa ehdot ovat kuitenkin yhä voimassa ja siksi Madridin on maksettava Chelsealle sovittu bonussumma.

Seitsemän Chelsea-vuotensa aikana Hazard voitti muun muassa kaksi Valioliigan mestaruutta, ja hänet valittiin neljästi Chelsean kauden parhaaksi pelaajaksi.

Siirto Real Madridiin oli Hazardin pitkäaikainen unelma, mutta hänen aikansa Espanjassa oli valtava pettymys. Hazard kärsi jatkuvasti loukkaantumisista ja ailahtelevaisuudesta, ja hän ajautui kannattajien ja median silmätikuksi. Viimeisellä kaudellaan Hazard pääsi pelaamaan alle 400 minuuttia.

Telegraph Football

@TeleFootball
Exclusive: Chelsea to land £5m Eden Hazard bonus despite player’s retirement

✍️ @mcgrathmike and @Matt_Law_DT

#TelegraphFootball #cfc

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!