Aston Villa on kiinnostunut hankkimaan Carlos Solerin PSG:stä.

Solerin on määrä poistua PSG:stä kuluvan kauden jälkeen. Keskikenttäpelaaja ei kuulu PSG-luotsi Luis Enriquen suunnitelmiin. Enrique ilmoitti hiljattain lehdistössä, että joukkueessa tehdään huomattavia muutoksia kesän siirtoikkunassa.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Soler on ollut jo kuukausien ajan yhteyksissä Aston Villan kanssa. Lähde kertoo Solerin Aston Villa -siirron etenevän hyvin, ja sen odotetaan toteutuvan kesällä.

Soler, 27, on edustanut PSG:tä vajaan kahden vuoden ajan. PSG hankki Solerin Valenciasta noin 18 miljoonalla eurolla elo-syyskuun vaihteessa 2022. Soler on jäänyt pienelle vastuulle Enriquen alaisuudessa. Soler pelasi koko kauden aikana vain kahdeksan minuuttia Mestarien liigassa.

Aston Villa varmisti maanantaina paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa.

Aston Villan espanjalainen valmennus- ja seurajohto arvostaa Solerin korkealle ja kokee, että keskikenttäpelaajalla olisi paljon annettavaa joukkueelle ensi kaudella. Aston Villan nykyinen urheilutoimenjohtaja Monchi halusi hankkia Solerin muutama vuosi sitten Sevillaan.

LUE MYÖS