Joël Matip ja Thiago Alcântara jättävät Liverpoolin kuluvan kauden jälkeen.

Liverpool vahvisti uutiset perjantaina. Kummankin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä niitä uusita.

Matip, 32, on edustanut Liverpoolia kahdeksan vuoden ajan. Toppari siirtyi Schalkesta Liverpooliin kesällä 2016.

Matipin vuodet Liverpoolissa ovat olleet hyvin rikkonaisia. Kamerunilaispuolustaja on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisista ja on pelannut kahdeksan vuoden aikana vain reilut 200 ottelua Liverpoolin riveissä. Kuluva kausi päättyi Matipin osalta jo joulukuun alussa vakavan polvivamman vuoksi.

Thiago, 33, siirtyi Bayern Münchenistä Liverpooliin kesällä 2020. Matipin tapaan myös Thiago on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisista Liverpoolissa.

Keskikenttäpelaaja on pelannut neljän vuoden aikana vain 98 ottelua Liverpoolissa. Thiago loukkasi lonkkansa viime keväänä ja on pelannut sen jälkeen vain viisi minuuttia jalkapalloa. Espanjalaistaituri palasi vuodenvaihteessa pelikentille, mutta sai välittömästi lihasvamman ja on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä.

LUE MYÖS