Chelsean pelaajat yllättyivät täysin, kun seura tiedotti tiistaina, että päävalmentaja Mauricio Pochettino jättää seuran, kertoo Telegraph.

Argentiinalaisluotsilla olisi ollut vuosi sopimusta jäljellä, mutta tiedotteen mukaan hänen lähtönsä tapahtui ”yhteisymmärryksessä”.

Telegraphin mukaan Chelsean pelaajilla ei ollut etukäteen mitään tietoa Pochettinon, 52, lähdöstä ennen kuin se tuli julki brittimediassa. Monet kyselivät agenteiltaan vahvistusta uutiselle ja pelaajien WhatsApp-ryhmäkeskustelut ”menivät sekaisin”.

Pochettino ja hänen valmennusryhmänsä olivat todella pidettyjä pelaajien keskuudessa. Joukkue oletti, että heidän nousujohteisesti päättynyt kautensa olisi tarkoittanut Pochettinon jatkamista seurassa.

Monet Chelsean pelaajista kiittivät Pochettinoa vuolaasti sosiaalisessa mediassa. Myös Chelsean puolustajalegenda, seuran akatemiassa työskentelevä John Terry ilmaisi turhautumisensa tilanteeseen.

– Ikävä nähdä heidän lähtevän. Toivon vain, että emme hanki tai myy yhtään pelaajaa ennen kuin uusi manageri tulee, kirjoitti Terry Instagramissa.

Uutisoimme aiemmin Independentin tietojen pohjalta, että Pochettino tiesi ”jo pitkän aikaa sitten”, ettei hän halua jatkaa Chelseassa.

Lehtitietojen mukaan argentiinalaisluotsi koki työympäristönsä ”hyvin hankalaksi”, eikä hän ollut seurajohdon kanssa alkuunkaan samoilla linjoilla kesän siirtosuunnitelmista.

Telegraph Football

@TeleFootball
Chelsea WhatsApp groups ‘in meltdown’ as players left shocked by Mauricio Pochettino exit

✍️ @Matt_Law_DT

#TelegraphFootball | #ChelseaFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!