Manchester United saattaa joutua tutkinnan kohteeksi Newcastlen löydettyä sähköpostiviestejä, joiden perusteella Omar Berrada houkutteli Dan Ashworthia salaa Old Traffordille, kertoo Telegraph.

Berrada, 46, on työskennellyt pitkään Manchester Cityssä, viime vuosina jalkapallo-operaatioiden johtajana, mutta hän on siirtymässä kesällä paikallisvastustaja Unitedin toimitusjohtajaksi.

Telegraphin mukaan Berrada oli vielä virkavapaalla Citystä, kun Newcastlen urheilujohtaja Ashworth, 53, kopioi hänelle tarkoitetun viestin työpaikkansa sähköpostitilille.

Newcastle löysi hiljattain viestin, joka oli lähetetty viikkoja ennen kuin Ashworth ilmoitti, että hän haluaa jättää seuran siirtyäkseen Manchester Unitediin.

Tällaiset lähestymiset ilman kohdeseuran lupaa voivat johtaa tutkintaan, mutta Newcastle ei ole toistaiseksi tehnyt virallista valitusta Valioliigalle tai Englannin jalkapalloliitolle (FA).

Newcastle on asettanut Ashworthin virkavapaalle, mutta hän ei saa siirtyä Manchester Unitediin ennen sopimuksensa päättymistä, elleivät seurat pääse sopuun siirtokorvauksesta.

Sähköpostikämmin odotetaan näyttelevän isoa osaa, kun Newcastle ja Manchester United yrittävät ratkaista Ashworthin siirtokorvausta välimieskäsittelyssä. Lehtitietojen mukaan seurat ovat tällä hetkellä kaukana yhteisymmärryksestä.

Manchester United voi joutua vuotaneiden viestien takia ongelmiin myös Cityn kanssa, koska Berrada oli tuolloin vielä virallisesti paikallisvastustajan leivissä.

Athletic uutisoi helmikuussa, että Berrada on virkavapaansa aikana tavannut Manchester Unitedin seurajohtoa ja keskustellut heidän kanssaan mahdollisista rekrytoinneista.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!