Crystal Palacen urheilutoimenjohtaja Dougie Freedman on päättänyt spekulaatiot tulevaisuudestaan solmimalla jatkosopimuksen, kertovat Athletic ja Guardian.

Freedman, 48, edusti Palacea jo pelaajaurallaan, ja hän on toiminut lontoolaisseurassa vuosien saatossa eri tehtävissä.

Skotlannin entinen maajoukkuekärki aloitti valmennusuransa Palacen U21-joukkueessa ja nousi aina ykkösmiehistöön, jonka managerina hän toimi vuosina 2011-2012.

Elokuussa 2017 Freedman palasi seuraan urheilutoimenjohtajaksi, ja hän on noussut todella tärkeäksi hahmoksi Palacen organisaatiossa. Freedmanilla oli iso vaikutus siihen, että Oliver Glasner tuli joukkueen peräsimeen, ja hän on ollut tuomassa Marc Guéhin, Eberechi Ezen, Michael Olisen ja Adam Whartonin kaltaisia huippuvahvistuksia seuraan.

Newcastle oli erittäin kiinnostunut hankkimaan Freedmanin palvelukseensa, mutta Palace kiinnitti seurapomonsa uudella sopimuksella ja ”merkittävällä” palkankorotuksella.

Crystal Palacella ja Freedmanilla on jälleen iso kesä edessään, sillä seura odottaa tarjouksia useista tähtipelaajistaan.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Dougie Freedman ends speculation over future by signing new contract at Crystal Palace. 49yo emerged as a leading candidate for Newcastle sporting director vacancy - but #NUFC were informed of decision today + Scot then committed to #CPFC @TheAthleticFC nytimes.com/athletic/54456…
nytimes.com

Freedman to stay at Palace after signing new contract

Crystal Palace sporting director Dougie Freedman has committed his future to the south London club by signing a new contract. The 49-year-old Scot emerged as a leading candidate for Newcastle United,...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!