Aaron Ramsdalen on määrä poistua Arsenalista kesän siirtoikkunassa, paljastaa Telegraph.

Newcastle on kiinnostunut hankkimaan Ramsdalen Arsenalista. Ramsdale menetti ykkösvahdin paikkansa Arsenalissa viime syyskuussa.

Telegraphin mukaan Arsenal etsii parhaillaan korvaajaa Ramsdalelle.

Arsenal on kiinnostunut Feyenoordin Justin Bijlowista. Bijlow on Feyenoordin oma kasvatti ja on pelannut seuran edustusjoukkueessa noin kahdeksan vuoden ajan. Hollantilaisvahdin päättynyt kausi on ollut rikkonainen, sillä hän kärsi niin ranne- kuin pohjevammastakin.

De Telegraafin mukaan Bijlow on valmis jättämään Feyenoordin. Feyenoord asetti viime kesänä maalivahdilleen yli 20 miljoonan euron hintalapun, mutta tänä kesänä Bijlow on saatavilla selvästi pienemmällä hinnalla.

Bijlow, 26, on pelannut kahdeksan A-maaottelua. Bijlow on nimetty Hollannin alustavaan EM-kisajoukkueeseen.

LUE MYÖS