Arsenal etsii ostajaa keskikenttäpelaajalleen Albert Sambi Lokongalle, jonka odotetaan lähtevän seurasta pysyvästi tänä kesänä.

Lokonga, 24, siirtyi Arsenaliin kesällä 2021 Anderlechtistä 17,5 miljoonalla eurolla. Hän ei ole kuitenkaan missään vaiheessa lyönyt kunnolla läpi Tykkimiesten riveissä.

Viime kauden jälkimmäisen puoliskon belgialaispelaaja vietti lainalla Crystal Palacessa ja täksi kaudeksi hänet lainattiin Lutoniin, joka putosi suoraan takaisin Mestaruussarjaan. Lokongalta meni Lutonissa noin puolet kaudesta ohi loukkaantumisten takia, mutta hän nousi esityksillään kannattajien suosioon.

Lokonga kertoi BBC Three Counties Radion haastattelussa, että he ovat Arsenalin kanssa jo päättäneet hänen tulevaisuudestaan.

– Keskustelin Arsenalin kanssa ja päädyimme siihen, että paras ratkaisu minulle on lähteä seurasta, joten nyt on agenttini ja seuran tehtävä löytää jotain. Minulla on vielä sopimus siellä, yksi vuosi plus vuoden optio, joten katsotaan mitä tapahtuu.

Chris Wheatley

@ChrisWheatley
Sambi Lokonga: "For me, I had a discussion with Arsenal & the conclusion was the best thing for me was to leave the club, so now it’s up to my agent & the club to find something.

"I still have a contact there, 1 year plus 1 year option so let’s see what happens," he told BBC.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!