Jonny Evans toivoo Erik ten Hagin pysyvän Manchester Unitedin päävalmentajana. Seurajohto pohtii tällä hetkellä hollantilaisen tulevaisuutta seurassa.

Ten Hag johdatti Man Unitedin eilen FA Cupin voittoon Manchester Cityn kaaduttua Wembleyllä 2-1-lukemin. Kyseessä oli hollantilaisluotsin toinen pokaali seurassa viime kauden Liigacupin voiton jatkoksi.

Unitedin kausi oli cup-voitosta huolimatta pettymys. Kahdeksas sija Valioliigassa oli seuran historian heikoin vuoden 1990 jälkeen. Red Devils jäi myös Mestarien liigan alkulohkossaan viimeiseksi.

Mauricio Pochettino, Kieran McKenna ja Thomas Tuchel ovat mediatietojen mukaan ehdolla Ten Hagin korvaajaksi Manchesterissa. Veteraanipuolustaja Evans, 36, haluaisi hollantilaisen jatkavan ensi kaudella.

– Hän on ollut henkilökohtaisesti mahtava minulle. Voin vain kiittää häntä. Minulla on hyvä suhde hänen kanssaan, joten toivon hänen jäävän, Evans kommentoi Sky Sportsille.

– Siitä asti kun saavuin viime kesänä, hän ei ole epäröinyt laittaa minua sisään ja luottaa minuun. Sitä juuri haluaa valmentajalta, että hän luottaa ja uskoo sinuun. Olen saanut 30 peliä ja olen innoissani.

Evans palasi Man Unitediin viime kesänä päätettyään sopimuksensa Leicesterin kanssa. Pohjoisirlantilainen edusti aiemmin seuraa vuosina 2006-2015.

LUE MYÖS!