João Palhinha kuuluu Fulhamin ehdottomiin avainpelaajiin.

Keskikenttäpelaaja oli siirtymässä viime kesänä Bayern Müncheniin. Palhinha ehti jo läpäistä Bayernin lääkärintarkastuksen, mutta siirto kariutui lopulta siirtoikkunan viimeisenä päivänä, kun Fulham ei ehtinyt hankkia korvaajaa.

Portugalin EM-kisajoukkueeseen valittu Palhinha, 28, otti kantaa tulevaisuuteensa. Palhinha antoi ymmärtää olevansa valmis seuraavaan askeleeseen.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että jatkan uraani Fulhamissa, mutta jalkapallossa ei koskaan tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. Minulla on unelmia ja tavoitteita pelaajana. Urani alusta saakka olen haaveillut pääseväni pelaamaan jalkapallon huipulla. Minulla on ollut siihen jo mahdollisuus, kuten yleisesti tiedetään, Palhinha totesi maajoukkueleirillä.

– Tänä päivänä voin sanoa, että todennäköisesti jään Fulhamiin, mutta katsotaan, mitä tapahtuu. Kunnioitan Fulhamia. Ihmiset tietävät, millainen ammattilainen olen ja haluan olla juuri sellainen esimerkki lapsille. Haluan keskittyä EM-kisoihin, koska tavoitteeni on jättää ihmisille hyvä vaikutus ja sen jälkeen kaikki tapahtuu kuin itsestään.

Palhinha on edustanut Fulhamia kahden vuoden ajan. Fulham hankki Palhinhan Sportingista 22 miljoonalla eurolla kesällä 2022.

LUE MYÖS