Entinen valioliigahyökkääjä Nordin Amrabat väittää, ettei Casemiron poissaolo Manchester Unitedin FA Cupin finaalista johtunut loukkaantumisesta. Amrabatin pikkuveli Sofyan Amrabat pelasi päättyneellä kaudella Unitedissa lainalla Fiorentinasta.

Casemiro, 32, ei ollut lainkaan kokoonpanossa, kun United kukisti Wembleyllä cup-finaalissa Manchester Cityn 2-1-lukemin toukokuun viimeisenä lauantaina. Päävalmentaja Erik ten Hag perusteli tuolloin, ettei keskikenttäpelaaja ollut 100-prosenttisessa kunnossa.

Watfordissa 44 ottelua Valioliigaa pelanneen Nordin Amrabatin paljastuksen mukaan Casemiro olisi ollut pelikelpoinen ottelussa. Brasilialainen päätti kuitenkin jäädä ulos kokoonpanosta omasta päätöksestään.

Casemiro oli pelannut ennen FA Cupin finaalia 10 edellisessä ottelussa, joista osan uudella pelipaikallla topparina paikaten Unitedin loukkaantumisia.

– Casemiro ei ollut loukkaantunut FA Cupin finaalissa. Hän sai tietää, ettei hän olisi avauskokoonpanossa. Sitten hän ajatteli, että okei istun sitten katsomossa. Hän oli pelikunnossa, Amrabat väitti Daily Mailin mukaan Z Selectin haastattelussa.

Kesällä 2022 saapunut Casemiro on yhdistetty tänä kesänä poistumaan Unitedista. Kolme seuraa Saudi-Arabiasta on ollut mediatietojen mukaan kiinnostuneita brasililialaisesta.

LUE MYÖS!