Chelsea torjuu tänä kesänä kaikki lainatarjoukset Romelu Lukakusta myydäkseen hyökkääjän pysyvästi, kertoo BBC.

Lukaku, 31, edusti Chelseaa ensimmäisen kerran vuosina 2011-2014 ja palasi seuraan kolme vuotta sitten, kun lontoolaiset maksoivat hänestä Internazionalelle silloisen ennätyskorvauksensa 113 miljoonaa euroa.

Belgialaiskärki vietti vain kauden Stamford Bridgellä ennen kuin hänet lainattiin takaisin Interiin. Chelsea olisi halunnut myydä Lukakun jo viime kesänä, mutta vaihtoehtojen puutteen vuoksi hän palasi lainalle Italiaan, tällä kertaa AS Romaan.

Nyt Chelsea on linjannut, että lainatarjouksia ei oteta enää vastaan. Lukakun pyyntihinnaksi on asetettu noin 45 miljoonaa euroa. Chelsea ei millään tule saamaan rahojaan takaisin Lukakun myynnistä, mutta ainakin seura pääsisi eroon hänen 380 000 euron viikkopalkastaan.

Lukaku on jälleen herättänyt kiinnostusta Serie A:ssa, mutta italialaisseurat eivät luultavasti ole valmiita maksamaan hänestä järin paljon. Viime kesänä Chelsea hyväksyi saudiarabialaisen Al-Hilalin tarjouksen Lukakusta, mutta hän ei halunnut siirtyä Lähi-itään.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!