Tottenhamin keskikenttäpelaaja James Maddison sanoo olevansa ”enemmän kuin musertunut” siitä, että häntä ei otettu Englannin EM-kisajoukkueeseen.

Maddison, 27, valittiin mukaan alustavaan kisaryhmään, mutta hän ei päässyt lopulliseen 26 pelaajan joukkueeseen.

Kaikkiaan Maddison on pelannut seitsemän A-maaottelua, kaikki niistä Gareth Southgaten alaisuudessa. Maanantaina hän pelasi puoli tuntia ystävyysottelussa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

– Harjoittelin hyvin ja tein kovasti töitä koko viikon, mutta jos olen rehellinen itselleni, kauden loppupuoliskon vireeni Spursissa loukkaantumiseni jälkeen ei luultavasti ollut asettamallani tasolla, mikä antoi Garethille mahdollisuuden tehdä päätöksen, kommentoi Maddison Instagramissa.

– Ajattelin silti, että minulle olisi tilaa 26 pelaajan joukkueessa, koska minusta tuntuu, että tuon jotakin erilaista ja olen ollut jatkuvasti mukana koko karsintakampanjan aikana Saksan EM-kisoja varten, mutta valmentaja on tehnyt päätöksensä, ja minun on kunnioitettava sitä. Palaan vielä, siitä ei ole epäilystäkään.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!