Fábio Silva siirtyi Portosta Wolverhamptoniin 40 miljoonalla eurolla syyskuussa 2020.

Nuori hyökkääjä on edelleen kirjoilla Wolverhamptonissa, vaikka päättynyt kausi sujui lainalla Rangersissa. 

Portugalilaishyökkääjä kertoi Relevon haastattelussa, miten hänet pakotettiin siirtymään kasvattajaseurastaan Portosta Wolverhamptoniin.

– Olen rehellinen. En olisi halunnut siirtyä Wolverhamptoniin. En jättänyt Portoa oikeassa vaiheessa. Halusin jäädä sinne ainakin yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi. Minusta se olisi ollut parasta urani kannalta. Eräänä päivänä harjoittelin aamulla Porton kanssa ja menin päivälliselle perheeni kanssa. Agenttini soitti ja sanoi, että seuraavana päivänä matkustamme Englantiin.

Silvan mukaan Porto kiristi häntä hyväksymään Wolverhamptonin tarjouksen.

– He työnsivät minut Wolverhamptoniin. En saanut tehdä valintaa. Jotkut muut seurat olisivat olleet parempia kehitykseni kannalta. Tarvitsin sellaisen sarjan, joka olisi antanut enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Minulle kerrottiin, että jos kieltäytyisin Wolves-siirrosta, en pääsisi pelaamaan Porton edustusjoukkueessa.

– Olin vain 18-vuotias, kun Wolverhampton tarjosi minusta yli 40 miljoonaa euroa. Porto ei ollut taloudellisesti hyvässä asemassa, eikä minulla ollut mitään sananvaltaa. Minulle soitettiin ja sanottiin, että huomenna sinulla on lento Englantiin. Se oli siinä. Porto tiesi, miten paljon rakastin seuraa. He sanoivat, että minulla on mahdollisuus antaa 40 miljoonaa euroa seuralle.

LUE MYÖS