Chelsea on tiedustellut Crystal Palacelta, onko laitahyökkääjä Michael Olise ostettavissa, kertoo Athletic.

Stamford Bridgen isännät kysyivät torstaina Palacelta lupaa olla yhteydessä ranskalaislaiturin edustajiin, jotta he voisivat neuvotella sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Palace odottaa, että kaikki kiinnostuneet seurat ovat ensin yhteydessä heihin. Olisea, 22, tarkkailevat myös Manchester United, Manchester City, Newcastle ja Bayern München.

Athletic päivitti torstaina uutistaan ja kertoi, että myös Newcastle ja Bayern ovat olleet Palaceen yhteydessä Olisesta.

Hän oli lähellä siirtyä Chelseaan jo viime kesänä, mutta päättikin jäädä Palaceen ja solmi jatkosopimuksen. Uuden diilin myötä Olisesta tuli yksi seuran parhaiten palkatuista pelaajista ja hänen ulosostohintansa nousi noin 70 miljoonaan euroon.

Athleticin mukaan Chelsea on valmis maksamaan tuon summan.

Olise siirtyi Crystal Palaceen kesällä 2021 Readingistä vajaalla kymmenellä miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Palacessa 90 ottelua tehden niissä yhteensä 16 maalia ja syöttäen 25.

Päättyneellä kaudella Olise pystyi loukkaantumisten takia pelaamaan vain 19 ottelussa, mutta hän kirjautti niissä itselleen kymmenen osumaa ja kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

Artikkelia päivitetty 13.6. klo 18.09: Lisätty tiedot Newcastlesta ja Bayernista.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!