Chelsean keskikenttäpelaaja Conor Gallagher sanoo, että hän oli ”surullinen”, kun sai kuulla päävalmentaja Mauricio Pochettinon lähdöstä.

Pochettino, 52, ehti viettää vain yhden, kiistellyn kauden lontoolaisten peräsimessä. Chelsea tuli Valioliigassa kuudenneksi, eteni FA Cupissa neljän parhaan joukkoon ja pääsi liigacupin finaaliin.

Argentiinalaisluotsin kausi Chelsean puikoissa on jakanut mielipiteitä suuntaan ja toiseen. Osan mielestä hän suoriutui nuorella ja loukkaantumisista kärsineellä ryhmällä hyvin, toisten mielestä kalliilla joukkueella olisi pitänyt pelata parempaa jalkapalloa ja saada parempia tuloksia.

Gallagher, 24, viihtyi Pochettinon alaisuudessa. Hänelle kertyi viime kaudella 50 ottelua Chelseassa ja hän pääsi kantamaan useissa peleissä kapteeninnauhaa, kun Reece James oli sivussa. Palkinnoksi hyvistä otteistaan Gallagher sai kutsun Englannin EM-kisajoukkueeseen.

– Hän teki minun eteeni niin paljon, joten tietysti olin surullinen. Olin surullinen hänen ja hänen valmennusryhmänsä puolesta, mutta olen todella innoissani uudesta managerista (Enzo Marescasta), sanoi Gallagher Sky Sportsin mukaan.

– Mielestäni olen tullut pitkälle tällä kaudella. Annan siitä ison kunnian Pochettinolle, hän antoi minulle vastuuta ja luottoa Chelseassa.

– Hän osoitti uskonsa ja luottonsa minuun, mikä on kaikki, mitä pelaaja voi pyytää. Jos manageri osoittaa hieman rakkautta, se saa pelaamaan paremmin.

LUE MYÖS!