Wout Weghorst on elänyt melkoista jalkapallokiertolaisen elämää viime vuosina.

Burnley hankki Weghorstin Wolfsburgista noin 17,5 miljoonalla eurolla tammikuussa 2022. Burnley putosi kauden päätteeksi Valioliigasta Mestaruussarjaan, eikä Weghorst halunnut jäädä Englannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Weghorst lähti Burnleysta lainalle turkkilaiseen Besiktasiin. Weghorst esiintyi edukseen Qatarin MM-lopputurnauksessa marras-joulukuussa 2022.

Hetkeä myöhemmin hyökkääjän Besiktas-laina purettiin, jotta Weghorst sai siirtyä lainalle Manchester Unitediin. Weghorst pelasi kevätkauden lainalla Manchester Unitedissa, mutta lainasta ei tehty pysyvää ja matka jatkui takaisin Burnleyn paitaan.

Weghorst ei kuitenkaan kuulunut Vincent Kompanyn suunnitelmiin ja kärki lainattiin Hoffenheimiin. Weghorst viimeisteli päättyneellä kaudella seitsemän maalia Bundesliigassa.

Parhaillaan Hollannin EM-kisajoukkueessa mukana olevan Weghorstin sopimus Burnleyn kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Burnley putosi jälleen Mestaruussarjaan.

Telegraphin mukaan Weghorst ei edelleenkään halua pelata Mestaruussarjassa ja toivoo saavansa siirron muihin maisemiin. Lähde kertoo Ajaxin haluavan hankkia Weghorstin. Ajaxin on määrä uudistaa merkittävästi hyökkäystään ja seura pitää kokenutta Weghorstia laadukkaana vaihtoehtona.

LUE MYÖS