Englannin kapteeni Harry Kane myöntää, että joukkueen on pystyttävä parempaan miesten EM-kisoissa.

Kanella, 30, ja kumppaneilla on kahden lohkopelin jälkeen neljä pistettä kasassa. Avausottelussaan Englanti voitti Serbian 1-0 ja toisessa se päätyi 1-1-tasapeliin Tanskan kanssa.

Kummassakin ottelussa on näkynyt välähdyksiä hyvästä pelaamisesta, mutta Englanti on vielä kaukana mestarisuosikilta odotetusta tasosta.

– Sanoin ennen turnausta, että täällä ei ole helppoja pelejä, ja se näkyy. Meillä on vielä tasoja jäljellä, ja pystymme parempaan pallon kanssa ja ilman, kommentoi Kane BBC:lle.

– Mielestäni hyvän joukkueen merkki on se, että pystyy saamaan tuloksia, vaikka ei olisi parhaimmillaan, ja me olemme tehneet niin kahdessa viime pelissä.

– Olemme lohkon kärjessä. Tiedämme, että voimme parantaa. Tiedän, että kotosalla pidetään hälyä ja pettymystä on ilmassa, mutta me koimme tämän myös viime EM-kisoissa, kun pelasimme tasan Skotlannin kanssa. Menemme askel kerrallaan kohti parempaa.

Kanelta kysyttiin, tekeekö Englanti pelaamisestaan liian vaikeaa.

– Mielestäni emme ole prässänneet hyvin kummassakaan pelissä, emmekä ole olleet hyviä pallottomana. Kaikki ovat pelanneet hieman alle tasonsa.

– Tänään (Tanskaa vastaan) oli vaikeaa, mutta me pysyttelemme rauhallisena. Tämä ei ollut paras pelimme, mutta saimme pisteen.

Englanti kohtaa viimeisessä lohkopelissään Slovenian ensi tiistaina.

B-lohkon sarjataulukko
#JoukkueOVTHMP
1Espanja ESP33005-09
2Italia ITA31113-34
3Kroatia CRO30213-62
4Albania ALB30123-51

LUE MYÖS