Newcastle tavoittelee pitkäaikaista toivehankintaansa, Evertonin hyökkääjää Dominic Calvert-Lewinia, kertoo Telegraph.

Harakat on tarkkaillut Calvert-Lewinia, 27, ainakin kolmen vuoden ajan.

Hänen sopimuksensa Evertonin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Toffees on yrittänyt tarjota hyökkääjälleen uutta diiliä, mutta Telegraphin mukaan Calvert-Lewin on kiinnostunut siirrosta Newcastleen.

Everton on Calvert-Lewinin sopimustilanteen ja rahahuoliensa takia kehnossa neuvotteluasemassa, mutta myös Newcastlen on myytävä pelajia ennen kuin se voi hankkia uusia vahvistuksia.

Seurat eivät ole vielä päässeet sopuun siirtokorvauksesta, mutta luottoa siirron toteutumiselle löytyy. Newcastle uskoo, että Calvert-Lewin pystyisi St’ James Parkilla parempaan kuin viime kauden maalisaldoonsa (8).

Calvert-Lewin on kärsinyt toistuvista loukkaantumisongelmista, mutta päättyneellä kaudella hän pelasi enemmän kuin moneen vuoteen. Hän oli tiiviisti mukana Englannin A-maajoukkueessa ennen loukkaantumiskierrettään.

Luke Edwards

@LukeEdwardsTele
🚨EXCLUSIVE Newcastle United are pushing ahead with deal to sign Everton striker Dominic Calvert-Lewin. Still work to be done and talks not finished but closing in on a long standing target #nufc #efc telegraph.co.uk/football/2024/…
telegraph.co.uk

Newcastle United closing in on Dominic Calvert-Lewin signing

Exclusive: A fee is still being negotiated, but there is confidence that a deal can be struck

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS