Chelsea on käynyt alustavia neuvotteluja Lillen hyökkääjän Jonathan Davidin edustajien kanssa, kertoo Athletic.

Kanadan maajoukkuepelaaja on yksi useista vaihtoehdoista, joita Chelsea harkitsee hyökkäyspäähänsä. Siirtohuhuissa Stamford Bridgelle on viety myös Athletic Clubin Nico Williamsia, Atlético Madridin Samu Omorodionia ja Hoffenheimin Maximilian Beieriä.

Lisäksi Chelsea on ostamassa Aston Villan hyökkääjälupausta Omari Kellymania, 18, joka on vielä varsin katsomaton kortti miesten tasolla.

Davidilla, 24, on enää vuosi jäljellä sopimuksessaan ja Lillen puheenjohtaja Olivier Letang on julkisesti antanut hyökkääjälle luvan siirtyä tänä kesänä. Siirto saattaa siis olla toteutettavissa järkevään hintaan.

Chelsea ei ole vielä virallisesti ollut yhteydessä Lilleen, mutta se on hyvissä väleissä Letangin kanssa, sillä Chelsean omistajat omistavat myös ranskalaisen Strasbourgin.

David siirtyi Lilleen kesällä 2019 Gentistä 27 miljoonalla eurolla, ranskalaisseuran ennätyskorvauksella. Kanadalaiskärki on tehnyt Lillelle 183 ottelussa yhteensä 84 maalia.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 EXCL: Chelsea hold talks with reps of Lille striker Jonathan David over potential summer move. 24yo high among multiple #CFC options + contract 2025 so fee likely to be reasonable. No approach to #LOSC yet but good relations between clubs @TheAthleticFC nytimes.com/athletic/55838…
nytimes.com

Chelsea hold talks over David transfer

Chelsea have held talks with the representatives of Lille striker Jonathan David about a potential transfer this summer. The 24-year-old Canada international is high among a number of options the...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS