Luke Shaw on palannut Englannin maajoukkueen harjoitusvahvuuteen. Manchester Unitedin laitapuolustaja osallistui joukkueharjoituksiin maanantaina ensimmäistä kertaa EM-kisojen aikana, kertoo Daily Mail.

Shaw, 28, on ollut helmikuusta asti sivussa takareisivamman vuoksi. Puolustaja ei ole pelannut Englannin kahdessa ensimmäisessä C-lohkon ottelussa.

31 A-maaottelua urallaan pelannut Shaw on ainoa vasen laitapuolustaja Englannin joukkueessa. Oikean puolen Kieran Trippier on tuurannut Manchester Unitedin pelaajaa pelipaikalla ensimmäisissä otteluissa Serbiaa ja Tanskaa vastaan.

Shaw näytti Daily Mailin mukaan harjoituksissa terävältä pallon kanssa ja osoitti myös nopeuttaan käännöksissä. Puolustajan pelaaminen avauksessa tiistain C-lohkon päätösottelussa Sloveniaa vastaan on epätodennäköistä, mutta luottomiehen paluu penkiltä ei ole poissuljettua.

Englanti voittaa C-lohkon täydellä pistepotilla Sloveniasta. Joukkue on kerännyt kahteen kierrokseen neljä pistettä.

Englannin ja Slovenian välinen ottelu alkaa tiistaina kello 22:00 Suomen aikaa.

LUE MYÖS!