Marseillen hyökkääjä Iliman Ndiaye on lähellä siirtoa Evertoniin, kertoo Athletic.

Senegalin maajoukkuekärjen on määrä osallistua Evertonin lääkärintarkastukseen. Seurat ovat jo päässeet sopuun vajaan 18 miljoonan euron siirtokorvauksesta.

Ranskassa syntynyt Ndiaye, 24, siirtyi Marseilleen viime kesänä Sheffield Unitedista, jonka kanssa hän pelasi nappikauden Mestaruussarjassa. Ndiaye tehtaili 46 sarjapeliin 14 osumaa ja 11 maalisyöttöä, kun Blades nousi Valioliigaan.

Hänet valittiin Sheffield Unitedin kauden parhaaksi pelaajaksi sekä kannattajien että joukkuekaveriensa toimesta. Blades yritti pitää Ndiayen riveissään, mutta kertoi viime elokuussa hyväksyneensä ”vastentahtoisesti” Marseillen 17 miljoonan euron tarjouksen.

Päättynyt kausi Ranskassa sujui kuitenkin alavireisesti. Ndiaye aloitti lähes puolet otteluista vaihdossa ja onnistui maalinteossa vain kolmesti.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS