Chelsea on kiinnostunut sarjanousija Leicesterin keskikenttäpelaajasta Kiernan Dewsbury-Hallista, kertoo Athletic.

Virallista tarjousta ei ole vielä tehty, mutta Dewsbury-Hallin, 25, uskotaan olevan kiinnostunut siirrosta Chelseaan.

Leicesterin viime kauden päävalmentaja Enzo Maresca siirtyi tänä kesänä juurikin Chelseaan, joten Dewsbury-Hallia odottaisi Stamford Bridgellä tuttu valmentaja.

Myös Brighton ja Brentford ovat tarkkailleet Dewsbury-Hallia, mutta hänellä ei ole aiemmin ollut hoppua lähteä kasvattajaseurastaan. Chelsean ja Marescan osallisuus kuviossa saattaa kuitenkin vaikuttaa asiaan.

Dewsbury-Hallin ja Leicesterin sopimus on voimassa kesään 2027 saakka. Hän pelasi viime kaudella 44 sarjaottelua tehden niissä 12 maalia ja syöttäen 14, kun Leicester nousi Valioliigaan.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 EXCL: Chelsea contact Leicester City to express interest in signing Kiernan Dewsbury-Hall. No formal bid yet but 25yo midfielder keen to join only #CFC if leaves #LCFC. Seen as a perfect fit for style of play under head coach Enzo Maresca @TheAthleticFC nytimes.com/athletic/55973…
nytimes.com

Chelsea contact Leicester over Dewsbury-Hall

Chelsea have contacted Leicester City to express an interest in signing Kiernan Dewsbury-Hall. No formal offer has been made yet but the 25-year-old is believed to be keen only on a move to Stamford...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS