Ollie Watkins pelasi nappikauden Valioliigassa.

37 otteluun syntyi 19 maalia ja 13 maalia. Watkins johdatti Aston Villan komeasti neljänneksi ja sitä kautta ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Watkins valittiin Englannin EM-kisajoukkueeseen, mutta vastuu on toistaiseksi jäänyt pieneksi. Watkins pelasi 20 minuuttia Tanskaa vastaan ja seurasi kaksi muuta ottelua penkin puolelta.

Jermain Defoe toivoo Watkinsille enemmän vastuuta.

– Mielestäni Watkins näytti todella terävältä, kun hänet otettiin kentälle Tanska-ottelussa. Watkins on pelaaja, joka saa koko joukkueen todella nopeasti eteenpäin kentällä, koska kyse on niin dynaamisesta pelaajasta. Watkins tekee juoksuja linjan taakse. Pallo ei vain ilmesty hänen jalkaansa, vaan hän tekee sen eteen asioita, Defoe muistutti PA:n haastattelussa.

– Haluaisin nähdä Watkinsia enemmän kentällä, koska Harry Kane voi pudota kymppipaikalle ja tehdä omia juttujaan sillä pelipaikalla. Kane on maailmanluokan viimeistelijä ja kykenee pelaamaan käytännössä kahdella pelipaikalla samaan aikaan.

Englanti kohtaa sunnuntaina Slovakian EM-neljännesvälierässä. Ottelu käynnistyy klo 19.00.

LUE MYÖS