Jude Bellingham siirtyi viime kesänä Borussia Dortmundista Real Madridiin.

Real Madrid maksoi Bellinghamista reilusti yli sata miljoonaa euroa. Siirtosumma voi kasvaa bonukset mukaan luettuna noin 130 miljoonaan euroon.

Real Madrid ei ollut suinkaan ainoa Bellinghamin perässä ollut seura.

Englannin A-maajoukkueessakin pelannut Conor Coady kertoi BBC:n haastattelussa, miten Jordan Henderson ja Trent Alexander-Arnold yrittivät houkutella Bellinghamia Liverpooliin.

– Henderson ja Alexander-Arnold yrittivät houkutella Bellinghamia Liverpooliin Qatarin MM-kisojen aikana. He olivat jatkuvasti hänen kimpussa. He todellakin yrittivät sitä ja totta puhuen ymmärrän sen. Tietenkin yrität sitä, jos pelaat Liverpoolin kaltaisessa seurassa. Oli yleisessä tiedossa, että Bellingham jättää Dortmundin kesällä ja kaikki seurat olivat hänen kintereillään.

– Henderson ja Alexander-Arnold istuivat jatkuvasti hänen ympärillään. He puhuivat siitä, miten hienoa on pelata Liverpoolissa ja kuvailivat Jürgen Kloppia valmentajana. Olimme kaikki siinä ympärillä, Coady nauroi.

Bellingham on Englannin mukana EM-kisoissa. Englanti kohtaa sunnuntaina neljännesvälierässä Slovakian.

LUE MYÖS