Kepa Arrizabalaga pelasi päättyneen kauden lainalla Real Madridissa.

Thibaut Courtois loukkasi vakavasti polvensa viime elokuussa ja Real Madrid päätyi lainaamaan Kepan Chelseasta.

Kepa pelasi muutaman kuukauden joukkueen ykkösvahtina, mutta menetti sittemmin paikkansa Andri Luninille. Lunin pelasi loppukauden Real Madridin tolppien välissä, vaikka toukokuussa kuntoutunut Courtois pelasikin Mestarien liigan finaalissa.

Kepan lainasopimuksessa ei ollut osto-optiota ja maalivahti on jo palannut Lontooseen.

Marcan saamien tietojen mukaan Kepa olisi halukas jatkamaan uraansa Real Madridissa.

Real Madrid ei ole toistaiseksi poissulkenut Kepan paluuta, sillä joukkueen maalivahtitilanne on toistaiseksi auki. Lunin ei ole allekirjoittanut jatkosopimusta ja Real Madrid odottaa Luninin ilmoittavan etsivänsä uutta seuraa ensi kaudeksi. Jos niin tapahtuu, saattaa Real Madrid kääntää katseensa Kepaan.

Kepan sopimus Chelsean kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta maalivahti ei kuulu seuran suunnitelmiin.

LUE MYÖS