Englannin ammattilaisjalkapalloilijoiden yhdistys (PFA) haluaa keskustella Manchester Unitedin kanssa naisten edustusjoukkueen ongelmista, kertoo Athletic.

Aihe nousi pinnalle hiljattain, kun Unitedin uusi osaomistaja Sir Jim Ratcliffe myönsi, ettei naisten joukkueelle ole vielä laadittu yksityiskohtaista suunnitelmaa tulevista parannuksista. Uusi urheilujohto on keskittynyt miesten edustukseen, jota Ratcliffe kutsui ”ykkösjoukkueeksi”.

Ratcliffen kommenttien jälkeen Guardian uutisoi, että naisten joukkue joutuu muuttamaan Unitedin harjoituskeskuksen kunnostustöiden ajaksi ”siirrettäviin rakennuksiin”. Miesten joukkue taas käyttää kunnostustöiden ajan naisten tiloja, kun heidän omia rakennuksiaan kunnostetaan.

Uutista ei ole otettu hyvin vastaan naisten joukkueessa, jonka henkilökunta on ”pettynyt” päätökseen. Sisäpiirilähteen mukaan päätös ruokkii ”kasvavaa tunnetta siitä, että naisten joukkuetta ei pidetä prioriteettina”.

PFA haluaa keskustella Manchester Unitedin kanssa kuultuaan naisten pelaajilta ”kasvavasta tyytymättömyydestä” joukkueessa.

Kyseessä on toinen kerta kolmen vuoden aikana, kun PFA:lle on ilmoitettu huolenaiheista Unitedissa. Pelaajat olivat jo vuonna 2021 yhdistykseen yhteydessä olosuhdeongelmien takia.

LUE MYÖS