Englantin EM-kisaurakka jatkuu sunnuntaina, kun se kohtaa puolivälierissä Slovakian.

Englanti voitti alkulohkonsa, mutta sen peliesitykset saivat huomattavasti kritiikkiä. Kolmesta ottelusta tuloksena oli yksi voitto ja kaksi tasapeliä.

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan on mahdollista, ettei Kieran Trippier ole pelikunnossa Slovakia-ottelussa. Trippier kärsii pohjevammasta, eikä osallistunut perjantaisiin harjoituksiin. Trippier on kärsinyt pohjevammasta jo pitkään, mutta kykeni silti pelaamaan kaikissa lohkovaiheen otteluissa.

Sky Sportsin mukaan Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate peluuttanee Ezri Konsaa Trippierin korvaajana. Monipuolinen Konsa tunnetaan topparina, mutta kykenee pelaamaan myös laitapuolustajana. Konsa ei ole toistaiseksi pelannut minuuttiakaan EM-lopputurnauksessa.

Southgaten uskotaan samalla nostavan Kobbie Mainoon avauskokoonpanoonsa.

Englannin ja Slovakian välinen ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 19.00.

LUE MYÖS